Ons plan voor terrasopening

Wij hadden gehoopt u vanaf 5 mei al op een zonovergoten terras te mogen ontvangen, maar het weer doet hier niet aan mee. Dit heeft ons aan het denken gezet. Het weer in Nederland is zo wisselvallig als wat en helaas kunnen we niet het risico lopen om geen boxen te verkopen en ook nog met een leeg terras te zitten. Om minder weersafhankelijk te zijn hebben wij het volgende bedacht:
We blijven voorlopig thuismenu’s voor u maken en wanneer het weer mooi wordt openen we ons terras voor u! Het beste van beide werelden eigenlijk.
Op het terras serveren we een laagdrempelig driegangenmenu (€35 p.p.), bites voor bij de borrel en zoetigheid voor bij de koffie.

Wij hebben een volledig vernieuwde wijnkaart en bierkaart met exclusieve bieren van o.a. Bofkont, Bokke en Antidoot, u kunt hier een mooie fles van uitzoeken, maar ook wijnen, bieren en cocktails per glas drinken. Even langsfietsen en een kopje koffie drinken? Ook dat kan. Vooraf reserveren is niet mogelijk, maar u kunt op de dag zelf even bellen of we nog een plekje voor u vrij hebben. Reserveren aan de deur kan dus wel!
Via onze social media en in de pop-up op onze website zullen wij laten weten wanneer we ons terras openen! Stay tuned.

logoblaadjeBurg.van Barneveldweg 3, 9831 RD Aduard
Tel. 050-2041235
info@herbergonderdelinden.com