Ons plan voor terrasopening

Wij hadden gehoopt u vanaf 5 mei al op een zonovergoten terras te mogen ontvangen, maar het weer doet hier niet aan mee. Dit heeft ons aan het denken gezet. Het weer in Nederland is zo wisselvallig als wat en helaas kunnen we niet het risico lopen om geen boxen te verkopen en ook nog met een leeg terras te zitten. Om minder weersafhankelijk te zijn hebben wij het volgende bedacht:
We blijven voorlopig thuismenu’s voor u maken en wanneer het weer mooi wordt openen we ons terras voor u! Het beste van beide werelden eigenlijk.
Op het terras serveren we een laagdrempelig driegangenmenu (€35 p.p.), bites voor bij de borrel en zoetigheid voor bij de koffie.

Wij hebben een volledig vernieuwde wijnkaart en bierkaart met exclusieve bieren van o.a. Bofkont, Bokke en Antidoot, u kunt hier een mooie fles van uitzoeken, maar ook wijnen, bieren en cocktails per glas drinken. Even langsfietsen en een kopje koffie drinken? Ook dat kan. Vooraf reserveren is niet mogelijk, maar u kunt op de dag zelf even bellen of we nog een plekje voor u vrij hebben. Reserveren aan de deur kan dus wel!
Via onze social media en in de pop-up op onze website zullen wij laten weten wanneer we ons terras openen! Stay tuned.

CULINAIRE TOUR DOOR HET NOORDEN

tour
Op 1 & 2 mei wordt er voor u een prachtige autotoertocht uitgezet, waarbij we u de mooiste route van van Noord-Nederland laten zien. De chefs van vijf Alliance restaurants serveren de beste producten tijdens een 6,5 uur durende tocht, inclusief mooie stops. Een deel van de opbrengst gaat naar Stichting Jarige Job.

U zult stoppen bij ons en onze collega's:
Restaurant De Vlindertuin, Kaatje bij de Sluis, Restaurant Smink en Landgoed Lauswolt.

Meer informatie vindt u op https://www.alliance.nl/.../de-culinaire-alliance-trophy.../. Hier kunt u zich ook opgeven!

Thuis de luxe van Onder de Linden

121513927 3707127746004521 2622096237062564790 nOnder de Linden voor thuis, het kan weer! We hebben voor u zorgvuldig een box samengesteld met heerlijke luxe producten, zodat u thuis een avond uit kan beleven! De Dik Doun Box is een box voor een uitgebreide borrel of een diner voor twee personen. Ook zit er een fles champagne in, zodat u samen kunt proosten op de dingen die nog wel kunnen.

De bereiding is simpel, u hoeft slechts een paar items in de oven te doen. Bij de box krijgt u een beschrijving en serveertips.

U kunt de box afhalen op vrijdag, zaterdag en zondag. Deze is te bestellen tot een dag van tevoren. Bestellen kan enkel via telefoon of e-mail.

Bestellen?

Telefoon: 050-2041235
E-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Lees meer

logoblaadjeBurg.van Barneveldweg 3, 9831 RD Aduard
Tel. 050-2041235
info@herbergonderdelinden.com