Nieuws

* ZOMERARRANGEMENT *

zomerarrangementDe hele maand juli bieden we een mooi zomerarrangement aan. Je wordt ontvangen met een glas champagne, (hopelijk op ons prachtige terras) en een hele reeks aan heerlijke hapjes.

Daarna volgt een 6-gangen diner inclusief bijpassende wijnen. Je sluit de avond af in een van onze vijf prachtige gerenoveerde kamers. De volgende ochtend volgt nog een heerlijk ontbijt.

Klinkt goed toch? Dit arrangement is te boeken op elke dag van de week, op basis van beschikbaarheid en geldt voor twee personen.

De prijs voor dit arrangement is 375 euro, voor twee personen.

Boek snel via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. ovv Zomerarrangement.
supersunday

JRE Jongerenweek

jongerenweekDe JRE Jongerenweek komt er weer aan!

Ben je jonger dan 26 jaar dan kan je bij ons met 50% korting eten tijdens de Jongerenweek. Een mooie manier om kennis te maken met onze keuken.

Bij ons kan je reserveren op woensdag 6 juni, donderdag 7 juni en zondag 10 juni. Dat kan op 050-2041235 of via de site.

Vergeet er niet bij te vermelden dat je reserveert voor de o.v.v. JRE Jongerenweek!

(korting geldt niet op dranken)

Vind jij Koningsdag ook zo leuk?

koningsdaglindenWij wel, maar zeker niet in een bomvolle stad waar je over de hoofden kan lopen. Ben jij er ook zo een? Dan hebben we een leuk alternatief voor je. (En vooruit, we doen de woensdag en donderdag er ook alvast bij)

Op wo. 25, do. 26 en vrijdag 27 april (Koningsdag!) kan je bij ons terecht voor een 5 gangen diner met een koninklijke bubbel vooraf, voor 59 euro per persoon.

Klik hier om te reserveren of bel met 050-2041235. Vergeet er niet bij te vermelden dat het om de Koningsdag-actie gaat!
logo blaadjeBurg.van Barneveldweg 3, 9831 RD  Aduard
Tel. 050-2041235, info@herbergonderdelinden.com

fb logo twitter logoinstagram logo
JRE Logo
Schrijf u in voor onze nieuwsbrief

Openingstijden
Woensdag t/m zondag:
18.00 - 22.00 uur
Lunch op reservering
© Copyright 2018 - Herberg Onder de Linden - Alle rechten voorbehouden - Disclaimer